Headerbild

HASSELA SKI TOUR 2015

2015-02-04 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Årets Hassela Ski Tour är nu avklarad, Fredags kvällen på hemma plan var helt magisk, Vem trodde att man skulle vara på Disco på snö?? inte jag i allafall, men kul var det, tror att även åkarna hade lika kul som funktionärerna.

Som sagt!! tävlingen på hemma plan blev kanon kul med många rekord tider till följd. märks att träningen går framåt. På lördags fm var det dags för bjuråker, I snöyran som blev så hade några det tufft med vallningen. En del av våra åkare kom in å gick på styltor i mål.... kanske inte lika kul men vallningen ingår i vår ädla idrott...Efter Mor Mia:s goda spaggeti (500 tallrikar gick åt)..

Drog vi till Delsbo för att köra Street race kul som bara den med mycket folk å go stämmning så blev de både en å annan fällning över mållinjen. Efter ett antal lopp i benen drog våra trötta åkare in i Nordanstig igen.Nu var det dags att få några timmars sömn för sen var det ju dags för att åka till Hassela å köra finalen upp för backen. Grymt bra jobbat av er alla som åkte och även till er alla som ställde upp som funktionärer. Ni är GRYYYYYYYMMMMMMA inga problem att göra tävlingar när vi har ER. ingen nämnd ingen glömd. 

Nu är det dags att ladda om inför 2015 men först så kör vi skolskidtävling den 17 /2 här i Jättendal. 

Sköt om er å valla skidor igen